Vi säljer Ved Till Restauranger & Hotell I Göteborg | TB VED

TB Ved säljer ved till pizzerior, restauranger & hotell i Göteborg. Behöver du köpa ved / björkved till din pizzaugn

0708-417466

Ved för restauranger & Pizzerior I Göteborg

Driver du företag som löpande förbrukar ved och undrar hur vi hjälper andra restauranger, hotell och pizzerior i Göteborg md omnejd?, Ring Thomas på TB Ved i Göteborg, vi levererar torr björkved med fasta turer i Göteborg med omnejd, måndag till fredag året om. Torr kluven björkved i 40 liters säckar för enkel hantering i vardagen och en god service. Vi är din partner i vardagen, underlättar och säkerställer. Vi är tillräckligt stora att göra skillnad! Välkomna.

Ved Göteborg

Vi erbjuder förstklassig torr björkved till marknadens bästa priser. En av de största leverantörerna och erbjuder alltid gratis hemleverans i Göteborg 

Mycket hög kvalité

Torr Björkved

Glöm fuktig ved. Hos oss hittar du torr och fin björkved i högsta kvalité. Beställ idag så kör vi hem veden till dig, alltid snabb leverans.

Ca 13% fuktighet

Snabb leverans

Torr och fin björkved paketerad i smidiga 40-liters säckar. Bästa alternativet för dig som vill ha billigaste veden med snabbast leverans i Göteborg.

Levererar måndag till fredag

Frågor kring VEDUGNSVED? Vill du att vi ringer upp när vi blir lediga?

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Vi finns lokalt nära dig med Vedleveranser till din dörr