- EST 2006 -

Jord på Påse & Pall - TB Jord

Beställ en 50l påse eller fler, blande och ge - här köper du din jord inkl transport till dörr.

Ring Thomas 070-841 74 66

U-Jord Hasselfors 50L

90 kr (inkl. moms)

Med U-jord ger du dina sommarblommor och särskilt näringskrävande, snabbväxande plantor en bra start. U-jord är även ett utmärkt val till andra näringskrävande växter som odlas i stor jordvolym t ex tomater.

P-Jord Hasselfors 50L

90 kr (inkl. moms)

P-jord är en mycket bra jord för odling av många olika slags växter. Den används med fördel till omskolning och vidareodling av småplantor eller till vanliga krukväxter. P-jord kan även användas vid plantering utomhus.

Täckbark Södra Århults Torv 50 L

50 kr (inkl. moms)

Täckbark fungerar som ett skyddande lager mot kyla, tjäle, ogräs och avdunstning samtidigt som du slipper vattna lika ofta.

U-Jord Hasselfors 50L

90 kr (inkl. moms)

Planteringsjord kan användas till all slags plantering av buskar, träd, perenner och som jordförbättring i rabatter och trädgårdsland. Funkar lika bra inomhus som utomhus.

Barkmull

90 kr (inkl. moms)

Barkmylla används inte bara för att göra det fint i rabatterna utan fungerar även utmärkt till att förbättra lerjordar.

EKO Jord

90 kr (inkl. moms)

Eko-jord är en KRAV-märkt torvbaserad jord för ekologisk plantodling av grönsaker och prydnadsväxter både inne och ute. Jorden kan även användas som jordförbättring.

Torv

90 kr (inkl. moms)

En bra kvalitetsjord är uppbyggd på torv och torvblock. Det är en fin råvara som rötterna älskar då de får både vatten och syre genom porerna som torven bildar.

KoGödsel

90 kr (inkl. moms)

Den består till största delen av mull som tillsammans med mikrolivet skapar en bra struktur på jorden. Kogödsel innehåller alla näringsämnen som växter behöver.

Vill du beställa jord på pall, blanda det du önskar?

Vi återkommer med ett pris inkl transport till önskad plats/adress. 

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag.

Ring Thomas 070-841 74 66