- EST 2006 -

Jord i Göteborg - TB Jord

Storsäck leverans i Göteborg med omnejd, jord I storsäck & 50 liters påsar på pall.

070-841 74 66

STORA VOLYMER TILL BRA PRIS

Jord i storsäck

När du köper jord av oss på TB Jord levererar vi jorden hem till din dörr i hela Göteborg med omnejd. Kontakta oss så kör vi hem produkterna och hjälper till att bära.

Jord i storsäck är en av våra mest uppskattade produkter på grund av hur lättarbetad jorden är utan att kladda. Jorden är nästan alltid nyharpad, så vi garanterar en hög kvalité. Säcken är på ca 1.500 kilo och placeras med kran där ni vill ha den.

Beställ jord idag

Planteringsjord

Handla planteringsjord i storsäck och tipplass, enkelt och säkert.

Gräsmattejord

Handla gräsmattejordi storsäck och tipplass, enkelt och säkert.

Jord i påse / Pall

Handla plateringsjord & blomjord i 50 L påsar, enkelt och säkert.

Vårt jord sortiment

Hos TB Jord erbjuder vi jord i Göteborg av hög kvalité – bra jord är en grogrund för att din trädgård ska växa.

Jord Göteborg | Storsäck & pall | hemleverans | TB Jord

PLANTERINGSJORD

Storsäck 1500 kg

Användning: Aläggning av rabatt eller odlingslåda., Markförbättring, Odling, Omplantering, Plantering

DRESSJORD

Storsäck 1500 kg

Dressjord tillför näring, kalk, mullämnen och sand som tillsammans stimulerar och främjar rotbildning. Dressjorden stimulerar gräset till att bilda nya rötter och börja växa. Gräsmattan får nytt liv och blir tät, grön och vacker. Mossa, ogräs och kala fläckar drabbar och bekymrar de flesta.

GRÄSMATTEJORD

Storsäck 1500 kg

Gräsmattejord är en sållad och jämn mineraljord med stabil struktur. Den passar som grund till nyanläggning och restaurering av gräsytor.

Täckbark

Storsäck 1500 liter

Täckbark ger en enhetlig grov markyta som bildar ett skyddande skikt mot vinterkyla, ogräs och avdunstning. Hållbarheten på ett barklager är cirka fem

KOGÖDSEL

Storsäck 1500 kg

Den bästa tiden att tillföra Kogödseln är på våren. Då kommer näringen växterna bäst till godo. Det går mycket bra att kombinera och komplettera Kogödseln med andra gödselmedel t ex kväverika gödselmedel.

Anläggningsjord

Storsäck 1500 kg

Den används främst till detta då har egenskapen att den inte sjunker ner med tiden utan håller sin form med tiden, till skillnad från andra jordsorter.

Matjord

Storsäck 1500 kg

Precis under själva jordytan finns matjorden. Det är där daggmaskar, diverse markdjur och mikroorganismer bryter ned löv, vissnande växtdelar och annat organiskt material så att det bildas mylla, eller humus som det också kallas.

HARPAD JORD

Storsäck 1500 kg

Används till jordavjämning, gräsmattor, nysådd eller färdigt gräs på rulle. Även för reparation av befintlig gräsmatta. Harpad (siktad) Matjord är inte en planteringsjord.

Beställa ved Göteborg

Vi levererar JORD hem till din dörr

När du köper gräs på rulle av oss på TB Jord levererar vi gräset hem till din dörr – i hela Göteborgsområdet med omnejd. Du ringer eller mejlar oss och beställer och vi kör ut varorna samt hjälper till att bära.

Lyft inte i onödan – när vi finns!

Kontakta oss